torsdag 31 januari 2008

RS-virus och filefolder

Är nu hemma igen efter ett några dagar på sjukhuset, lilla sötaste Liv åkte på RS-viruret och har varit riktigt sjuk! Vi fick åka in till akuten mitt i natten för hon knappt kunde andas. Jag höll nästan på att köra av vägen på väg till sjukhuset, man får ju verkligen hjätat i halsgropen när dom kippar efter andan och inte får luft! Riktigt otäckt!! Så det har varit ett par tuffa dagar men nu är hon mycket bättre och vi fick komma hem på permis idag, och skrivs nog ut per telefon om nån dag eller så.

Till er som varit nyfikna på lite pyssel så kan jag nu få visa ett litet album/filefolder som jag gjorde till SWEscrapbook bloggen. Har inte haft så kul på länge som då jag gjorde denna!


söndag 27 januari 2008

Jag älskar lådor, boxar och burkar!

Barnsligt glad blev jag när jag fyndade dom här stora fina lådorna för 15:- st!!! Dom står nu i Livs rum och väntar på att bli fyllda med leksaker eller annat småplock som man vill gömma undan. Passar så fint i hennes färgglada rum! Vågar jag säga att det var på coop jag hittade dom!? Och Nej jag är inte sponsrad eller mutad, handlar inte ens där så ofta. Jag råkar bara fynda lite när jag åker dit ibland...

Tack alla söta för alla awards jag fått! Jag skickar den vidare till alla er som läser detta för jag är så otroligt dålig på att välja ut bara 10 bloggar jag vill ge den till! Så håll till godo!


fredag 25 januari 2008

Längtar efter våren!

Så jag längtar efter ljuset och våren! Nu har äntligen det infunnit sig lite tulpaner i vårt hus. Fick dom av en rar vän härom dagen. Så fina!

Sen passar jag på att visa min tavellist som jag har över nya kökssoffan. Jag har stämplat barnens fötter på canvasramar, det blev sött med dom i två storlekar! Dom har legat och väntat sen i somras för att bli klara, så skönt när man blir klar med idéer man haft i huvudet länge.


smygtitt...

Här kommer en liten smygtitt på ett projekt till SWEscrapbook, får ju inte visa vad jag hållt på med än. Är så scrapsugen med har haft fullt upp de senaste dagarna, nu börjar det kännas att man inte sover ordentligt på nätterna.


fredag 18 januari 2008

Personliga möbler

Att ta tillvara och ge möbler en personlig stil är något jag älskar! Det är extra roligt då jag vet att jag är ensam om att ha ett just sånt exemplar. En gammal fåtölj som vi köpt på loppis för säkert 5 år sen, den har jag klätt om hela tre gånger! Puffen till den är från ikea och är så skön att slänga upp fossingarna på. Jag hade letat länge efter ett bra skåp och tillslut snubblade vi över detta. Det fick en behandling av vit färg, lite slippapper och latinsktext. Jag älskar det och det passar bra tillsammans med soffbordet som är målat i samma stil. Bordet är indiskt och var mörkt men hade fått en väldigt ful bordsskiva efter några år. Så det var att slänga ut eller försöka ge det nytt liv igen som gällde!


tisdag 15 januari 2008

kökssoffa!

Jag har fått en köksskoffa! Jag har velat ha en länge men inte haft ork att leta så noga. Och så en dag fick jag en, behövde inte ens åka och hämta den. Det fanns fanns fler här hemma som också blev glada för den.... Nån som "skulle sova hela dan i den".... Nu väntar den bara på att bli färdigmålad!
Jag har sååå många projekt igång, men inget som jag kan visa er än. Lite olika uppdrag och annat spännande. Tänk så många ideér man får av att gå hemma! Kan man få fler än 24 timmar per dygn tro?

Min solstråle!

Tänk att man kan älska nån som är så liten så otroligt mycket!

Jag har försökt knäppa lite fina bilder en dag då solen tittade fram. Svårt att få fina kort då det oftast är grått och mulet ute. Vill gärna ha en ny digital systemkamera, men har inte satt mig in i vilken än. Nån som har nått bra tips?


fredag 11 januari 2008

Sovrummet

Idag ska ni få ta er en titt på vårt sovrum. Sänggaveln är gjord av vårt gamla överkast från Indiska. Vi älskar det men det hade gått sönder och blivit små hål i, så jag återanvände det genom att sy överdrag till den ordinarie gaveln. Bara att dra på, och lätt att ta av om man behöver tvätta. R:et över vår säng har jag målat dit med brun hobbyfärg.



måndag 7 januari 2008

Ett foto i månaden album



Ett litet album som jag skapade åt lilla V under hans första år. Ska göra ett liknande till Liv också, men det tar ju minst ett år.... Så tills dess får ni kika på Vincents. Jag tog ett foto varje månad och antecknade framsteg och annat som hänt under månaden. Kul att se hur han sakta förändrades och växte!


Jag har lovat mig själv att jag ska dokumentera, fota och scrappa lika mycket till Liv som jag gjort till Vincent. Så det börjar bli dax att sätta fart nu!! Ligger nämligen lite efter med Vincents saker...