onsdag 27 februari 2008

Turkost!

Nu när våren börjar smyga sig på så ställde jag fram lite turkost glas på tv-bordet. Jag älskar turkost!!! Det stora fina fatet är från Matheus, dom gör så fina saker. Tårtfatet är från min gammelmormor, så jag hoppas det får stå ifred för storebror!


tisdag 19 februari 2008

Ett litet album...

....till en av mina stora kärlekar! Jag har skapat ett litet album om de allra första dagarna. Har gjort samma sak till storebror och jag är väldigt mån om att båda två ska få lika mycket dokumenterat om sin barndom. Måste scrappa som en galning nu!!! Alla fåglar och textrutor har jag gjort själv i chipboard. Textrutorna gjorde jag i photoshop som jag printade ut och fäste på chipboarden. Alla vita rubriker är i sammet, syns inte så bra på bilderna men dom är så mysiga! I löööv it!









onsdag 13 februari 2008

Färgstarkt!

I brist på tid så slänger jag fram en gammal layout som jag gjorde för SWEscrap bloggen. Enkel och snabb...

Hade me&i klädträff hos mig i förra veckan, en massa glada mammor var här hos mig och kollade in snygga vårkläder. Gillade inte allt, men till stor del var det fina kläder även denna kollektion. Så mina kids blir färgstarka inte bara i sina fotoalbum utan i verkligheten också! http://www.meandi.se/

Skapar för fullt här hemma om kvällarna, både till hemmet och lite annat pyssel. Men det får ni se en annan dag!

torsdag 7 februari 2008

Tavlor i trä...

Nån gång i Novemeber tillverkade vi en massa trätavlor, jag stod mest för ideér och målning medans min man fick såga och spika. (Jag kan faktiskt det jag också men slipper gärna, speciellt då stooora magen var ivägen.) Dom är gjorda av träplankor med en list runt som ram. Några fick bli julklappar och vissa sparade vi till oss själva.

Har fler på gång, dom ska bara monteras ihop och målas, med fler barnmotiv. Svampar, ugglor, moln och en massa andra retromotiv ska göras. Dels till mina barns rum men också till andras..... :)

Här kommer lite tjuvkikar på de tavlor som sitter på våra väggar, hann tyvärr inte fota dom tavlor som fick bli julklappar.

En snabb layout...

Måste komma ikapp med lite gamla bilder, så det blev en snabbis!