onsdag 26 mars 2008

Virkat bilpyssel

Lite virkade godsaker blev till i bilen på väg ner till skåne. Har hela min mans släkt där så det blir några timmar i bilen, virka är perfekt bilpyssel. Och vad passar bättre då man försöker hålla igen på sötsakerna? Storebror har fikat tårta i flera dagar nu, nyttigt med virkat! :)
Hoppas ni hade en mysig påsk!

tisdag 18 mars 2008

Påskpyssel

Lite påskpynt har letat sig in i huset! Bla lite fynd som fått en makeover. Några tuppar som blivit vita och fått träetiketter med Glad Påsk på sig. Och några ägg som blev överfallna i scraphörnan... Mysigt med lite påskfint!

Hoppas ni får en massa ägg och en mysig påsk!


torsdag 13 mars 2008

Första layouterna för Metalimo!

Dom första layouterna för Metalimo är klara, så kul det var! Alla blev till Liv´s album. Dom söker en till designer, så är ni nyfikna står det mer på deras hemsida. http://www.metalimo.se/

Hinner inte skriva så mycket just nu, för barnen pockar på min uppmärksamhet. Men jag kan avslöja att inom en snar framtid kommer jag lansera en liten hemlis här på sidan.... :) Det har med inredning att göra...



söndag 9 mars 2008

Boktipset

Ett hett boktips för den som vill få ordning på sin röra! Har läst den flera gånger, och varje gång börjat rensa alla lådor och garderober. Det du dagligen ser som du irriterar dig på skapar en undermetveten stress, menar författaren. Så det är så skönt och befriande att fixa sånt som man tänkt göra länge, och slänga ut sånt man inte använder eller har glädje av längre!!


Så i helgen rensas det, scrappas, hälsar på vänner och umgås med familjen. Har lite olika syprojekt på gång också, som jag hoppas jag ska kunna visa om några dagar...
Trevlig söndag!

torsdag 6 mars 2008

En rolig sak...

För ett tag sen frågade Fiffi som jobbar på Metalimo, ett stort grossistföretag som säljer bla scrapbookingmaterial om jag ville bli designer för dom. Självklart ville jag det! Jag har tidigare designat stämplar åt dom, men det ska bli så roligt att få scrappa till dom också!!! Och igår kom det ett STORT paket med massa mumgiga saker som sötaste Fiffi skickat mig. Har inte haft tid för att skapa nått än, sitter mest bara och tittar på allt fint. Men jag försöka få lite tid till pyssel kanske ikväll och i helgen!

Kram på er därute!

onsdag 5 mars 2008

Bokstäver och text!

Jag älskar bokstäver, det har jag alltid gjort. Så jag älskar dessa tider då det är lite trendigt med stora bokstäver och text i inredningen! Igår fick jag hem mitt fina rostiga R, det är köpt hos In my carport. Så snyggt det är!! Vet inte riktigt var den ska få sin plats här hemma bara.

För några veckor sen hittade jag dessa fina metallboksäver hos Village, dom ska såklart in till Liv´s rum.

Idag har jag satt upp utskurna bokstäver av papper över en dörröppning. Skar ut dom med min Cricut maskin i mörkbrun cardstock. Blev riktigt nöjd! Man ser faktiskt inte alls att det är av papper, och det är lätt att ta ner om man skulle ångra sig.




söndag 2 mars 2008

Datahörnan

Idag ska ni få se en del av det rum som det bloggas ifrån! Här har vi datorn och i andra delen har jag min scrapp/pyssel del. Det är ganska mysigt att sitta här, det ligger i anslutning till köket så man kan ha lite kontakt med dom andra i huset medans man sitter här. Skrivbordet är arvegods, faktiskt från han som sitter inramad på hyllan.

Så nu utmanar jag er andra som bloggar och läser detta, var sitter ni och bloggar?