söndag 29 juni 2008

presenter

En av mina allra bästa vänners son, lilla söta Max hade dop i Lördags. Mysigt och fint var det! Lite presenter fick charmtrollet också, egen designad tavla och cement stjärna blev det.

fredag 27 juni 2008

Lavendel inne?


Jag kan inte påstå att jag har gröna fingrar direkt, de flesta av mina blommor brukar tillslut hamna i papperskorgen! Klarar av dom allra tåligaste, dom som man knappt behöver vattna. Men tyckte lite synd om den här lavendelplantan som inte fick plats i trädgården. Så den fick flytta in ett tag. Undra om den överlever, annars är ju torkad lavendel också fint... :) Den fina kannan är jag extra glad för, den är från min farmors föräldrahem.
Trevlig helg!

tisdag 24 juni 2008

Blöta pussar...

Har lekt lite i photshop, så här kommer mina finaste tjejer!

Ha en bra vecka, vi får hålla tummarna för fint väder framöver!

onsdag 18 juni 2008

Pippi på fåglar!

Här kommer mina små fåglar! Köpte på mig lite fåglar när jag var på IKEA för ett tag sen. Visste inte riktigt vad jag skulle ha dom till, men efter att ha klurat lite blev Storebrors rum lite rikare på husdjur. Dom lyser sådär lagomt bra och passar perfekt till mysbelysning när det är dax för godnattsagan! I hallen fick en ensam pippi sitta i min fina Matteus skål som vi fick när vi gifte oss. Såg att Fixaochdona- bloggen också gjort en häftig sak men fåglarna, titta in dit och kika!

Nej nu ska jag försöka samla tankarna och sätta fart och scrappa lite, har fått så mycket fint från Metalimo som jag ska försöka göra rättvisa med.

Ha en skön kväll!


fredag 13 juni 2008

Nummerskyltar

Efter att ha tagit en paus från allt vad datorer heter och ängnat tiden åt bla potträning med lilla V så ska jag försöka göra ett ryck när det gäller bloggen.

Fick för ett tag sen hamnade dom här fina numrerade metallskyltarna i min brevlåda. Dom fick bli fastnubbade på lillasysters byrå som jag bloggat om tidigare. Köpte dom hos Malin på Unikkollektion.



Får lite mail då och då om tapeten som man skymtar i bakgrunden, den är från Midbec om ni skylle undra!

Imorgon ska jag försöka hinna blogga om ännu ett fågel och gren projekt här hemma.

söndag 1 juni 2008

Morsdag scrappat

Ett litet album/kort till min mamma på morsdag! Fick massa härliga papper från Metalimo, och tyckte det passade bra till mamsen. Formen har jag klippt ut i kartong och klätt med papper, sen fäst några sidor där jag har lite text och bilder på henne och familjen.