onsdag 29 april 2009

Lekrummet

I vårt hus har vi ett litet krypin som vi förut använt som förråd Våra barn har båda två sina rum på övervåningen men är nästan alltid på nedervåningen och leker. Det betyder leksaker överallt!!! Så vi har gjort om vårt förråd till lekrum, ett litet sådant men väldigt uppskattat! Nyss renoverade jag lite och byggde ett litet kök, så nu lagas det god mat därinne! :) Det får plats förvånansvärt mycket därinne, och allt syns inte på bild. Längst in finns en liten kuddhörna där man kan gosa och läsa lite böcker. Jag försöker också klämma in mig där ibland och läsa för dom, (med risk för att slå i huvudet eftersom lekrummet är under trappen...) Trollet som ni skymtar på bilderna är virvelvinden nr 2.


Ha en skön kväll och Tusen Tack för alla fina kommentarer och mail, ni värmer mitt hjärta!

fredag 24 april 2009

Idag firar vi!

Med lite nyttig tårta! Varför? -Jo därför ett nytt jobb väntar mig till hösten då mammaledigheten är slut. Det ska bli så roligt att börja, även om jag stortrivs med att vara hemma mycket med barnen. Jag kommer gå in i mina föräldrars företag och kommer därigenom fortsätta driva min butik Många Rum. Så fler produkter väntar nu på att få se dagens ljus! Så spännande!

Titta in i början av nästa vecka, då det ska firas lite i shoppen också!

Tårtan, bullen och dammsugaren är en present till en söt liten flicka (vem vågar jag inte säga här) och är gjord med temat "använd det du har" som jag bloggat om tidigare.

Ha en härlig dag!

lördag 11 april 2009

Glad Påsk!

Så skönt, nu fungerar vårt internet igen! Idag har påskharen varit här och lämnat ett brev och en karta till barnen, sen hade han lämnat färgglada fjädrar i trädgården som spår att följa. Tillslut hittade dom en korg i äppelträden med påskäggen i. Tänk vilken busig påskhare!

Sötaste påskkärringen i stan!

Körsbärsblom i köket! Så fint tillsammans med vita fjädrar.

Glad Påsk till er alla, hoppas ni får en underbar dag! Nu ska jag ut och måla utemöblerna!

tisdag 7 april 2009

Utan nät!

Vi har fel på vårt bredband så jag kommer inte åt mina mail. Så om du försökt få kontakt med mig så vet ni varför jag inte kan svara. Jag hoppas dom kommer fixa det under dom närmsta dagarna, för man blir ju lätt handikappad utan nätet! Om någon behöver få kontakt med mig maila då på iettlitethus@live.se . Denna mail kan jag komma åt att kolla ibland. Ha det gott alla ni!