fredag 30 oktober 2009

Efterlysning!

Jag efterlyser fortfarande inbetalningar som inte har avsändare! Och några till som jag inte kan lyckas klura ut vem dom är ifrån. Jag kan inte se vem som betalat in några av dom och då inte heller göra klart era beställningar! Så snälla skriv era namn som avsändare, och blir det oklarheter så maila mig!

Jag kommer sätta stoppdatum här för leverans innan jul, jag hinner inte! Men ni är såklart välkomna att beställa med lev efter jul! Man kan ju ge presentkort och låta mottagaren få välja sin egna text på tex ett &-tecken, stjärna eller Print.

Jag kan inte jobba fortare och mer än jag redan gör och tyvärr så är det svårt att snabba på processen mer. Så leveranstiderna är fortfarande långa. Men jag jobbar på!

Till sist, Tack till söta Helena som skriver för ELLE på Fredagspanelen, som nämner min butik bland favorit nätbutiker! Du hittar det här!

Är ni sysslolösa i höstmörkret så kommer här fina saker att inspireras av. Jag samlar på idéer som jag hittar och sparar i en mapp, här är några av dom projekt jag vill göra när jag får tid. Var jag hittat dom minns jag ej, så hojta gärna om ni känner igen dom!


Trevlig helg!

onsdag 21 oktober 2009

Betong-love

Det finns en person som skrivit så gulligt i sin blogg om mina &-tecken, hon heter Pernilla Wahlgren... Och jag har sen dess fått så många beställningar så jag får hicka! Helt galet många hundra! (se hennes blogginlägg här)

Det gör att det blivit ganska långa väntetider för er som beställt, men jag jobbar båda dagar, kvällar och helger för att kunna leverera så fort jag bara kan! Så just nu känns det som att jag äter, lever och andas betong! Härligt va! Ja, jag klagar inte!


(jätte dålig bild av Pernillas &-tecken fotat i svart/vitt. För bättre uppfattning om färgen på betongen gå in i butiken!)

En liten efterlysning till er som betalat in och inte anget avsändare, då kan jag inte se att betalningen är ifrån dig! (eller om du skrivit staden du bor i eller nått annat som jag kan ha svårt att koppla med er beställning) Maila mig med en skärmdump från er bank så jag vet att pengarna är från dig!


Tack alla ni som beställt och för alla söta mail som ni skickar!