tisdag 26 januari 2010

Life is a miracle!

Jag har börjat måla igen! När jag gick på konstskola för en massa år sen målade jag mycket, och det går lite i perioder. Nu har jag kommit igång igen så smått, och så roligt det är! Hittade en inspirerande text och tavlan var inte alls tänkt att bli såhär, men det blev den. Jag började på nyårsafton, men den har sen dess blivit övermålad och ändrad många gånger. Anordnade en liten tavelvägg som jag länge tänkt göra också.


There are only 2 ways to live your life
One is as though nothing is a miracle
The other is as though everyting is a miracle
-Albert Einstein


Samtidigt som livet många gånger kan vara tragiskt och svårt så är det också ett mirakel! Jag tänker på folket i Haiti, och önskar det kunde hända ett mirakel! Stor tacksamhet för att vi har mat, bostad, familj och vänner -vad mer behöver man?


Men finaste tavlan har ändå sonen ritat, här är vårat vackraste familjeporträtt! Vincent 4,5 år

onsdag 20 januari 2010

Formex

Nu toklängtar jag till på Fredag när jag och bästa Elin ska till Stockholm och gå på Formexmässan. Vi kommer proppa huvudena fulla med inspiration, ideér och intryck! Härligt! Temat denna gång är Creative Flow så det passar ju oss perfekt! Känner redan att ideébanken kommer go bananas! Gå in på Elins hemsida och titta på allt fint hon gör!

måndag 11 januari 2010

Fåglarna får äta fint!


Nu är det kallt! Brrr, så ge lite fågelmat till alla fåglar som har svårt att hitta mat! (i vårt fall ganska skräniga skator för det mesta...) Detta är ett ommålat litet hus från Rusta som fått sig en makeover. Lyckades inte hitta nån bild på deras hemsida, så nu kanske det utgått? Men det var rött från början. Sen kunde jag liksom inte motstå frestelsen att få måla en liten fågel och göra det till en Restaurang!
Hoppas ni alla haft en mysig jul och en bra start på nya året! Det har jag, och jag tror 2010 kommer bli ett toppenår! Mycket ideér finns snurrande i huvudet, en fortsättning på ett fågelhus fast i en helt annan form och funktion finns... Hoppas kunna delge er snart!